Meny Ytopi

Inspireras av våra kockar

Tillsammans med Michelin-kockarna Kevin Agerberg och Martina Ondrejcakova bjuder vi in dig till en unik kulinarisk resa. Med passion och expertis har de tagit fram en sexrättersmeny som du kan återskapa i ditt Ytopi-kök, även som amatörkock. Låt dig inspireras och bjud hem vännerna på en fine dining middag hemma i ditt eget kök.

Läs mer Stockholmsfödda Kevin Agerberg började sin karriär på Operakällaren i Stockholm, och efter att spenderat en tid på två olika restauranger i London började han på den franska bistron Belon i Hongkong. Under Kevins tid på Belon tilldelades restaurangen sin första Michelinstjärna. Därefter återvände Kevin till London och anslöt sig till den nyöppnade mexikanska fine dining restaurangen Kol. Det var här Kevin och Martinas vägar korsades för första gången.

Martina Ondrejcakova kommer från Slovakien och flyttade till London för att studera finans och investment banking. “När jag skrev min avhandling i universitetets bibliotek fann jag mer glädje i att läsa kokböcker än att ägna mig åt mina studier.” berättar Martina. Då bestämde hon sig för att istället satsa på en kockkarriär. Efter examen arbetade hon som kock en tid innan hon började på Natoora, en av världens mest ansedda leverantörer av frukt och grönsaker. Där arbetade hon med odlare runt om i Europa, och med råvaror av högsta kvalitet. När Kol öppnade 2,5 år senare bestämde Martina sig för att återgå till kockyrket.

Under Kevins och Martinas tid på Kol tilldelades restaurangen sin första Michelinstjärna. De rankades även som den 23:e bästa restaurangen på listan över världens 50 bästa restauranger. Under denna tid utvecklade de båda en stark förkärlek till det mexikanska köket. För Martinas del var hon särskilt glad över att ha lärt sig det unika hantverket att göra tortillas.

Efter tiden på Kol har Kevin arbetat på Sézanne i Tokyo. 2024 tilldelades restaurangen sin tredje Michelinstjärna, blev utsedd till Asiens bästa restaurang och den 15:e bästa restaurangen i världen.
Tartlett med krabba och karamelliserad grädde
Bild på rätt med ostron
Ostron med gurkgranité smaksatt med koriander
Chawanmushi med ärtor och regnbågsrom
Gravad gös med cashewkräm och tomater
bild på en maträtt med Anklår
Konfiterat anklår med vita bönor
Kornpudding med hallon
Vi hjälper dig hela vägen

Så enkelt får du ett nytt kök

Stor köksö med plats för matlagning
1

Boka ett möte

Ditt första steg till ditt nya kök är att boka en tid för ett digitalt möte med en av våra köksdesigners. Mötet är helt gratis och förutsättningslöst och du väljer en dag och tid som passar dig.

Blå kökslucka med ram tillsammans med knoppar från Buster and Punch
2

Möte med köksdesigner

Inför mötet kommer du att få skicka in bilder och mått på ditt kök. Tillsammans med dina önskemål och val har köksdesignern förberett en skiss på ditt framtida kök. Ni går tillsammans igenom alternativa lösningar för att få fram det allra bästa resultatet för dig och ditt hem.

Köksluckor i ek-laminat och bänkskiva som avslutas med hög kant
3

Mätning

Efter att du gjort alla val för köket kommer en montör från Ytopi hem till dig för att kontrollmäta och se till så att allt blir rätt. Nu skapas den slutgiltiga ritningen som sen skickas till leverantör för tillverkning.

Stor köksö med spishäll och bra arbetsytor
4

Leverans och montering

Montörer från Ytopi kommer hem till dig och monterar ned det som ska bort och monterar upp det nya. Vi ansvarar också för bortforsling av det som ska slängas. Nu kan du njuta av ditt nya fina kök.