Våra

Produkter

Här hittar du alla våra produkter för en smart köksrenovering. Från måttanpassade köksluckor och bänkskivor till väggpaneler och beslag. Skandinavisk design, kvalitet, funktion och hållbarhet står ständigt i fokus. Vi skapar kök som ska tåla att användas och hålla länge.
Blå ramlucka med knoppar i mässing
Blå kökslucka med ram och mässingsknoppar

Köksluckor

Upptäck vårt utbud av svensktillverkade köksluckor som vi måttanpassar efter dina befintliga köksstommar, gamla som nya. Luckorna finns i tre olika utföranden; slät lackad lucka, lackad lucka med ram och kantlistad laminat. Välj bland olika kulörer och härliga trämönster.

 

Se våra köksluckor
Kökslucka i ek med rund mässingsknopp

Beslag

Här har vi samlat vårt utbud av knoppar och handtag till ditt nya kök. Beslagen är handplockade från olika leverantörer såsom Buster+Punch och Habo Selection. De håller alla en mycket hög kvalitet och har en design som sticker ut. Mässing, krom eller kanske svart – hitta din favorit här.

Se våra beslag
Bänkskiva i kalkstensmönster av granitkeramik

Bänkskivor

Vårt sortimentet av bänkskivor har en bredd i både design och pris. De är utvalda med omsorg för att passa tillsammans med alla våra kulörer på köksluckor. Vi erbjuder både laminat, trä, granitkeramik, silestone och terrazzo.

Se våra bänkskivor
Lådor i mörkgrå plåt med avdelare i trä

Lådor

Lådor maximerar förvaringsmöjligheterna och rymmer en mängd funktioner som bland annat fullutdrag och mjukstängning. Vi hjälper dig gärna att med förslag på lådor och inredning efter ditt köks utrymme och dina behov. Allt måttbeställs efter ditt köks unika mått och integreras därefter direkt på ditt köks befintliga stommar.

Vi hjälper dig hela vägen

Så enkelt får du ett nytt kök

Stor köksö med plats för matlagning
1

Boka ett möte

Ditt första steg till ditt nya kök är att boka en tid för ett digitalt möte med en av våra köksdesigners. Mötet är helt gratis och förutsättningslöst och du väljer en dag och tid som passar dig.

Blå kökslucka med ram tillsammans med knoppar från Buster and Punch
2

Möte med köksdesigner

Inför mötet kommer du att få skicka in bilder och mått på ditt kök. Tillsammans med dina önskemål och val har köksdesignern förberett en skiss på ditt framtida kök. Ni går tillsammans igenom alternativa lösningar för att få fram det allra bästa resultatet för dig och ditt hem.

Köksluckor i ek-laminat och bänkskiva som avslutas med hög kant
3

Mätning

Efter att du gjort alla val för köket kommer en montör från Ytopi hem till dig för att kontrollmäta och se till så att allt blir rätt. Nu skapas den slutgiltiga ritningen som sen skickas till leverantör för tillverkning.

Stor köksö med spishäll och bra arbetsytor
4

Leverans och montering

Montörer från Ytopi kommer hem till dig och monterar ned det som ska bort och monterar upp det nya. Vi ansvarar också för bortforsling av det som ska slängas. Nu kan du njuta av ditt nya fina kök.

 

En resa för livet

Vi hjälper dig med din resa till ett nytt kök