Våra

Kollektioner

Tidlös skandinavisk design och medvetna materialval genomsyrar alla våra kök. Vår strävan är att förnya kök på ett så hållbart sätt som möjligt. Därför anpassas våra köksluckor, bänkskivor och lådor i mått och utformning efter dina befintliga stommar, vilket inte bara är smart utan också skapar den där lyxigt platsbyggda känslan. Låt dig inspireras av våra kökskollektioner här.
Ek-kök med ljus bänkskiva och hylla
Blå ramlucka tillsammans med en spis från Bertazzoni

Ram

Vill du ha en känsla av gediget hantverk med en lyxig touch i ditt kök? Vår klassiska kollektion Ram är skapad med omsorg och kärlek, och andas både lyx och modern elegans i bästa sekelskiftesanda. Här får du en perfekt balans mellan traditionellt och modern funktionalitet. Varje handtag, knopp och bänkskiva är valda med omsorg för att sätta den tidlösa stilen.

Till kollektionen
Köksluckor i färgen Ljung som passar fint med bänkskivan i ljust stenmönster

Slät

Med släta ytor och strama linjer får du ett kök där detaljerna syns. Välj mellan mjuka nyanser på köksluckor, utvalda beslag och bänkskivor. Inspirationen till våra kulörer kommer från vår vackra natur runt omkring oss – våra berg, sjöar och flora.

Till kollektionen
Ekkök med bänkskiva i kalksten tillsammans med en hylla i ek

Natur

Ett kök där naturen får ta plats är ett kök med värme.

Kombinera enkelhet och harmoni och skapa ditt drömkök utifrån vår finstämda kollektion Natur. Upptäck skönheten i de rena linjerna och den naturnära färgskalan och matcha ihop med våra noga utvalda beslag och bänkskivor. Förutom att du gör ett vackert val är det dessutom hållbart. De trämönstrade köksluckorna i kollektionen är tillverkade av 100% återvunnet material.

Till kollektionen
Högskåp i beige med en köksö i mörk ek-laminat framför

Mix

Söker du ett kök med mycket spänning och dynamik? Genom att mixa olika kulörer kan du skapa ett unikt och trendigt kök med mycket känsla. För att göra det enklare att välja har våra inredningsarkitekter tagit fram kollektionen Mix. Här kan du botanisera bland noggrant utvalda köksluckor, bänkskivor och beslag som är framtagna för att harmonisera med varandra till en genomtänkt och vacker helhet. Låt köket sticka ut eller smälta in – valet är ditt!

Till kollektionen
Vi hjälper dig hela vägen

Så enkelt får du ett nytt kök

Stor köksö med plats för matlagning
1

Boka ett möte

Ditt första steg till ditt nya kök är att boka en tid för ett digitalt möte med en av våra köksdesigners. Mötet är helt gratis och förutsättningslöst och du väljer en dag och tid som passar dig.

Blå kökslucka med ram tillsammans med knoppar från Buster and Punch
2

Möte med köksdesigner

Inför mötet kommer du att få skicka in bilder och mått på ditt kök. Tillsammans med dina önskemål och val har köksdesignern förberett en skiss på ditt framtida kök. Ni går tillsammans igenom alternativa lösningar för att få fram det allra bästa resultatet för dig och ditt hem.

Köksluckor i ek-laminat och bänkskiva som avslutas med hög kant
3

Mätning

Efter att du gjort alla val för köket kommer en montör från Ytopi hem till dig för att kontrollmäta och se till så att allt blir rätt. Nu skapas den slutgiltiga ritningen som sen skickas till leverantör för tillverkning.

Stor köksö med spishäll och bra arbetsytor
4

Leverans och montering

Montörer från Ytopi kommer hem till dig och monterar ned det som ska bort och monterar upp det nya. Vi ansvarar också för bortforsling av det som ska slängas. Nu kan du njuta av ditt nya fina kök.

 

En resa för livet

Vi hjälper dig med din resa till ett nytt kök