Kök i ek-laminat och matchande hylla i samma material
Vårt sätt att bidra

Hållbarhet

En vacker och tidlös design, kombinerat med hållbara funktioner, ger ditt kök en längre livslängd. Att minimera vår miljöpåverkan är centralt för oss. Vi är övertygade om att god design och hög kvalitet är det som ger minst miljöpåverkan när det kommer till köksförnyelse i våra hem. Därför tror vi att den mest hållbara utgångspunkten är att uppdatera köksluckor och förvaring, på de befintliga stommarna, då planlösningen i många kök redan är genomtänkt och välplanerad. Om du däremot faller för våra produkter och önskar montera dem på nya IKEA-stommar, går detta naturligtvis också alldeles utmärkt.
Boka designmöte
Förnya köket

Med omtanke

Mindre miljöpåverkan

Smart ytförnyelse är inte bara ett bra val för ditt kök utan också för vår planet. Genom att bevara stommar och enbart byta ut ytskikten minskar vi de fossila utsläppen med över 50% jämfört med  traditionell köksrenovering.

Tillverkning i Sverige

Genom att välja svensktillverkade köksluckor väljer du även högsta kvalitet, miljövänlighet,  goda arbetsvillkor och stöd till vår inhemska ekonomi. Det är ett val som gynnar både dig själv, miljön och vårt samhälle i stort.

Återvunnet material

Vi arbetar hårt för att minska vårt klimatavtryck och ett led i detta är vår stora satsning på återbruk och att återvinna material. Köksluckorna i vår kollektion Natur består av 100% återvunnet material.

Bänkskiva i ask med träföremål

Miljöpåverkan

Tillsammans med våra köksarkitekter, skapar vi ett nytt utseende på dina befintliga stommar, med god design och funktioner köket inte hade innan. Genom att behålla de befintliga stommarna och byta ut ytskickten i form av lådor och fronter sparar man mer än 50% av fossila utsläppen jämfört med en vanlig köksrenovering.
Köksluckor i eklaminat och hylla i samma material

Återvunnet material

Våra luckor i serien ”Natural”, består dessutom av 100% återvunnet material. 90% av luckorna kommer från återbrukat material och de sista 10% kommer från restmaterial från annan produktion. En tillverkning som säkerställer att inget träd skövlas. Utöver att materialen är vackra i sitt utseende och funktion sparar de även på naturen och tar tillvara på dess resurser.
Inspireras av kollektion Natur
En resa för livet

Vi hjälper dig med din resa till ett nytt kök