Kökspall med träsits mot en köksö i Ek - rökt
Se produkter
Inspiration

Kontraster som sammanstrålar

Mötet mellan mörka och ljusa köksluckor skapar spännande kontraster i detta kök. Avskalat och effektfullt i en stilren mix som känns vilsamt och inbjudande på samma gång.

Design och funktion

Högskåpen som erbjuder massor av förvaring är i vår vackra nyans Havre. De mattsvarta beslagen kommer från Habo selection och har en härlig tyngd.

Det är i detaljerna det sitter och när det gäller lådinredning så kompromissar vi inte med funktion eller design. Här har vi valt mörkgrått som smälter in väl mot den mörka valnöten.

Vi hjälper dig hela vägen

Så enkelt får du ett nytt kök

Stor köksö med plats för matlagning
1

Boka ett möte

Ditt första steg till ditt nya kök är att boka en tid för ett digitalt möte med en av våra köksdesigners. Mötet är helt gratis och förutsättningslöst och du väljer en dag och tid som passar dig.

Blå kökslucka med ram tillsammans med knoppar från Buster and Punch
2

Möte med köksdesigner

Inför mötet kommer du att få skicka in bilder och mått på ditt kök. Tillsammans med dina önskemål och val har köksdesignern förberett en skiss på ditt framtida kök. Ni går tillsammans igenom alternativa lösningar för att få fram det allra bästa resultatet för dig och ditt hem.

Köksluckor i ek-laminat och bänkskiva som avslutas med hög kant
3

Mätning

Efter att du gjort alla val för köket kommer en montör från Ytopi hem till dig för att kontrollmäta och se till så att allt blir rätt. Nu skapas den slutgiltiga ritningen som sen skickas till leverantör för tillverkning.

Stor köksö med spishäll och bra arbetsytor
4

Leverans och montering

Montörer från Ytopi kommer hem till dig och monterar ned det som ska bort och monterar upp det nya. Vi ansvarar också för bortforsling av det som ska slängas. Nu kan du njuta av ditt nya fina kök.