Klassiskt kök i blått med ljus bänkskiva i ask
Se produkter
Inspiration

Modern sekelskifteskänsla

Elegant och svalt med en känsla av skandinavisk lyx. Här har vi ett kök som med sin klassiska stil passar i många olika hem. Tillsammans med moderna inredningsdetaljer blir stilen komplett.

Stilen som håller länge

Köksluckans vackra blå färg heter Skymning och beslagen i mässing är från Buster + Punch.

Den härliga känslan i detta kök förstärks med möbler och föremål i trä. Modernt möter klassiskt i total harmoni.

Vi hjälper dig hela vägen

Så enkelt får du ett nytt kök

Stor köksö med plats för matlagning
1

Boka ett möte

Ditt första steg till ditt nya kök är att boka en tid för ett digitalt möte med en av våra köksdesigners. Mötet är helt gratis och förutsättningslöst och du väljer en dag och tid som passar dig.

Blå kökslucka med ram tillsammans med knoppar från Buster and Punch
2

Möte med köksdesigner

Inför mötet kommer du att få skicka in bilder och mått på ditt kök. Tillsammans med dina önskemål och val har köksdesignern förberett en skiss på ditt framtida kök. Ni går tillsammans igenom alternativa lösningar för att få fram det allra bästa resultatet för dig och ditt hem.

Köksluckor i ek-laminat och bänkskiva som avslutas med hög kant
3

Mätning

Efter att du gjort alla val för köket kommer en montör från Ytopi hem till dig för att kontrollmäta och se till så att allt blir rätt. Nu skapas den slutgiltiga ritningen som sen skickas till leverantör för tillverkning.

Stor köksö med spishäll och bra arbetsytor
4

Leverans och montering

Montörer från Ytopi kommer hem till dig och monterar ned det som ska bort och monterar upp det nya. Vi ansvarar också för bortforsling av det som ska slängas. Nu kan du njuta av ditt nya fina kök.