Tävling

Vinn en vinkyl

Tävlingen är avslutad och vinnaren är Emma Holmgren.

Just nu har du chansen att vinna en lyxig vinkyl från Vigneron, till ett värde av 15 995 kr. Vigneron producerar vinkylar av högsta kvalitet och ser till att varje flaska lagras i en perfekt miljö.

Så här gör du för att delta: Anmäl dig till vårt nyhetsbrev i formuläret här nedanför. För extra stor vinstchans, följ oss på Instagram www.instagram.com/ytopikitchen
och tagga en vän i inlägget som du också tror vill vinna en vinkyl.
Tävlingen pågår fram till den 28/1 2024.
Jag vill tävla
För att delta

Fyll i formuläret

Nyheter och inspiration – rakt ned i inkorgen – samtidigt
som du har chansen att vinna en lyxig vinkyl.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
Hidden

Tävlingsregler

Information om tävlingen:
Tävlingen pågår till och med 2024-01-28 klockan 24:00. En vinnare lottas ut bland de som anmält sig i formuläret. Vinnaren meddelas personligen via mail eller telefon samt presenteras med namn på denna webbsida 2024-01-30. Vinnaren i tävlingen får en vinkyl från Vigneron, till ett värde av 15 995kr. Beslut kan inte överklagas och arrangören behöver inte motivera sitt beslut. Vinnaren ansvarar för att betala eventuell vinstskatt. Vinnaren ansvarar för eventuella andra kostnader i samband med tävlingen. Vinsten levereras endast till en adress i Sverige. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller annan egendom.

Tävlingen är inte anordnad eller administrerad av Instagram.

Vem får tävla?
Privatpersoner som bor i Sverige och är över 18 kan delta en gång under tävlingsperioden. Anställda hos Ytopi eller företag som ägs helt eller delvis av Nordic Kitchen Group får inte delta i tävlingen, samma gäller även för deras familjemedlemmar.

Hantering av personuppgifter:
Personuppgifter som tillhandahålls i samband med deltagande i lotteriet behandlas enligt GDPR. Genom att du lämnar uppgifter om dig själv i samband med deltagandet i tävlingen godkänner du att vi får kontakta dig i marknadsföringssyfte. Denna tävling är inte sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook eller Instagram.

Arrangör:
Tävlingen arrangeras av:
Ytopi
Nordic Kitchen
GroupKanalvägen 10A194 61
Upplands Väsby